Fredag d. 14. oktober

Vi har geometri prøve

(Jeg bliver ikke hørt i svensk men jeg kan det)

Vi faar kongebold i gymnastik, fru Hansen kan ikke taale at være ude mere. Jeg bliver hørt i naturhistorie, ”det er en dame der kan tænke.” Jeg bliver hørt i tysk og faar mg+ for at le, vi har det vældig sjovt. Jeg bliver ikke hørt i historie, Møller sidder og skyder det dumme svin. Om eftermiddagen er jeg meget flittig jeg er allerede kl. 4½ med mine lektiør og værk, saa klæder jeg mig om og læser aviser. Det stortmer meget stærkt i dag, løvet er begyndt at falde af træerne. Fru Jensen laver kaffe. Jeg gaar over i konfirmantstuen, der er schon kommet nogle enkelte, de ryger saa det staar efter. Far holder en meget alvorlig og let tør tale. Ved kaffen har vi det forfærtelig sjovt, vi kommer sukker i hverandres kaffe. Der er flere med oppe at se mine gaver. Zibrantsen læser højt i et paar timer. Jeg gaar i seng ved 1 tiden.

Leave a Reply