Torsdag d. 13. oktober

Jeg bliver ikke hørt i svensk, men jeg kan det heller ikke. I regnetimen faar vi prøveregning, jeg afleverer alle 3 stykker forkert, det er forfærteligt, men der er ogsaa mange andre der har avleveret forkert, vi faar besked paa at i morgen har vi prøvegeometri. Jeg bliver ikke hørt i historie, i kemi faar vi vore opgaver, jeg har faaet mg+. I religion faar vi som sædvanlig læst op af Bähn Houer, det er rart at man kan læse leksier i den tid.

Jeg bliver hørt i et lille stykke engelsk, men faar ingen karakterer, vi bliver hørt i 2 linier hver. Jeg laaner en bog ∆ af Børge, jeg læser den helt i eftermiddag, Inger læser den efter mig. Pastor Terkildsen er her paa besøg, jeg kan ikke huske ham, han er flink, han bliver her til kl. 10. Jeg læser billedbladet, det er morsomt. Der er ikke mange leksier til i morgen, og jeg gaar let hen over dem. Der er et gruntvisk konvent i København i dag og i morgen, far og mor er derinde. Jeg ortner blomster.

Leave a Reply