Lørdag d. 15. oktober

I skrivetimen skriver jeg aritmetikstykker ind, de bliver gyselige, de 2 bliver skrevet forkert ind først.

I engelsk bliver jeg hørt og faar mg+. I geometritimen far [faar] vi vore regnestykker og geometristykker, i regning har jeg faaet tg+ og i geometri g%, men vi har alle faaet noget deromkring, derefter faar vi karakterbøger, jeg har faaet 6,69, sikken en nedgang, men det maa jeg jo se at faa ophævet. Jeg tager mit haandarbejde med hjem til efteraarsferien. Hele eftermiddagen sidder jeg og syr og passer telefon, saa faar syet et temmelig stort stykke. kl. 5½ kommer Tage og Gunnar, de faar middag med

vi faar benløse fugle og hyldebærsuppe, jeg har plukket hyldebærene. Vi drikker kaffe i kabinettet og faar resten af kransekagen fra 2. Okt. jeg gemmer toppen. Kl. 10 faar vi te og kaffe og cyraso, Gert Jensen er her at revidere regnskabet. Tage tager til Jylland paa efteraarsferie. Vi faar en ganske fantastisk fyldt schokolade.

Leave a Reply