Torsdag den 6. Juli 1939

Jeg maa tidligt op da malerne nu skal gøre mit værelse færdigt. Alle glassene fra i gaar aftes vasker jeg op, samtidig koger jeg rabarbermarmelade til at piske op blant jordbærene med , jeg svider den desverre Far er til Rotary, saa vi sparer frokosten. En af fars fætre er inde i København som leutnan, han kommer uvented, de kan ikke kenne hinanden da det er 20 aar siden at de sidst saaes. jeg  laver kaffe til dem da mor saaver. Malerne bliver færdig paa mit værelse i dag. Paa loftet finder jeg en graaspurveunge som jeg tegner og fordrer. Jeg sover til middag og har mere lyst til at blive liggende end til at tage ind til fru Chris, der er 2 unge piger, den ene fra køkkenet den anden tandtekniker, de er vældig søde, vi har det hyggeligt. Karen Hansen og sygeplejersken er her ogsaa. Paa grund af middagssøvnen kan jeg ikke falde i søvn men ligger og tælle timerne.

Leave a Reply