Torsdag den 5. Oktober 1939

træder paa Gretes haand i haandbold, hun tuder. faar mdl i aritmetik, ug- i naturhistorie, mg i tysk, g- mg- i dansk termin, men de ligger gennemgaaende lavt. Vi slipper for latin paa grund af skolecene. Inger er med hjemme, vi er inde paa Lyndorfs verrelse, da jeg beder ham lugge hoveddøren op, tilbyder han mig en nøgle. Jeg er ude hos Inger et smut, vi har det sjovt. Jeg plikker [plukker] en buket til fru konsul Readiger, den er meget smuk. Lundorf siger, at Christensen har [vigted?]. Drengene er i studenterforeningen, saa nu maa jeg kede mig og læse lektier, det maa jeg i gang med igen, ellers gaar det mig helt forfærteligt. Digter lidt til stilen, men det bliver ikke saa godt som det foregaaende, mor synes, at det er bedre. Læser i mit forbillede Adam Homo.

Leave a Reply