Torsdag den 5. Januar 1939

Vi faar en genfortælling for til Onsdag. Jeg bliver hørt i Historie men saa ringer det heldigvis saa jeg bliver ikke plukket. I religionstimen skriver vi først genfortælling, derefter læ-ser vi Robin Hood færdig. Bliver hørt i engelsk og laver nogle fejl. Inger følges ad hjem fra skole i dag, nu kan hun igen køre den rigtige vej for sneen. Der er kommet 1 kasse mandariner, 1 ” æbler, 1 kasse druer 1 kasse konfekt + en stor pose sjokolade, jeg spiser som var jeg betalt, vi lager og bagerbudet den guttermand kommer med 100 stk. varmt, saa gaar den løs i gen. Jeg hjælper med at skærer brød og gører druer i stand, læser ogsaa leksier men det gaar hurtigt. Der kommer skønt snefaget, [snelaget?] over 80 gamle + et stort orkester, F.D.F.´s Cristensen kommer fra ferie. Danser Pallis Klai den ganske dag. [Stjernenes ?den] læses. I seng 12.

Leave a Reply