Torsdag den 19. Januar 1939

Bliver hørt i historie, kan det til ug men faar som sædvanlig ingen karakter. I kemi faar vi alt om salte for, det bliver en hel eftermiddags arbejde at lære det. Jeg bliver flytted ned paa sidste bænk i religion, vi bliver alle flytted runt ligesom hos Gibber, vi faar historie. Vi har den fantastiske i engelsk, han er forfærtelig, jeg bliver hørt 2 gange. Børge er fræk. Jeg følges med Inger hjem. Hr. Og fru Håstrup Vig er her paa besøg, kaffe med varme krødre, snitter og likør, redaktøren vil have mig til bors paa Lørdag. Inger henter mig, hun ser mine nye ervervelser. Vi laver guld med kartoffelsalat og pandekager, jeg laver kartoffelmos og kommer alt for meget mælk i saa den bliver tynd, saa maa jeg lade det fordampe, og saa brænder det paa. Eva er rasende sladre og skæller ud. Gunnar ringer. Far og mor er ikke hjemme. I seng kl. [?]

Leave a Reply