Torsdag den 1. August

Jeg følger Isse paabanegaarden, vi kommer et par minutter inden toget gaar, saa det er med en vis fart, hun faar cyklen indskrevet. Jeg er oppe hos Scheaffer med en lygte og da jeg kommer hjem, hjelper jeg med at lave marmelade. Jeg har ogsaa forsømt mange smaating i den tid I. har været her. Far er nevøs og rasende, saa mor gaar og tuder hele dagen. Jeg er ude hos Inger, vi er ude ved Carlo berg efter frugt, saa gaar vi med lodsedler paa byvejen og jeg er med hende hjemme at spise middag.

Vi er i miabellerne, de har nemlig saa usandsynlig mange af dem. Jeg bliver der ogsaa til aftenkaffe og Inger følger mig hjem, vi er først hos bageren, og hos Trille. I aften begynder mørklægningen kl. 10. Der er brev fra Starcke, jeg er rasende og haaber, at komme til Maribo, saa jeg slipper for at møde ham. Jeg skriver til Dorff, og far for [får] et kort indeni, jeg gør det nærmest pr. order, men er naturligvis himmel henrygt over det.

Leave a Reply