Torsdag d. 29. september 1938

Faar ikke ret meget i svensk mg-. Jeg skal høres i historie, men saa er det saa heldigt, at vi ikke har mere for. Fru Kolbye læser en masse op om hvordan man skal fyre og udvinde olie og kul af jorden. Det er sidste gang vi faar lov til at gaa fra nogle timer. Inger er med mig hjemme, vi læser om salmedigterne. Far afslutter i kirken, vi stiller op. Vi bager i dag 6 slags kager til min konfirmation. Mor og jeg cykler til Sundby at købe lastex, [et undertøjs-materiale] fløjelsbaand, slik og meget andet. Da vi kommer hjem læser jeg lektier, men jeg spiser ogsaa en masse kager og slik. Jeg behøver ikke at kunne mine lektier særlig godt, da jeg har en fritime i gymnastik i morgen. Inger er her at sige tak for invitationen til min konfirmation. Jeg sluger aviserne med begær, de 4 store skal mødes i München i dag. Jeg vasker og ordner mig vældig godt. Gaar temmelig tidligt i seng.

Leave a Reply