Onsdag d. 28. september 1938

Jeg skal ikke spille haanbold, men jeg møder alligevel kl. 9.00, og saa ser jeg paa de der spiller, jeg læser ogsaa lektier. Jeg bliver ikke hørt i naturhistorie. Vi laver sjov i tysk. Rosenholm høre mig først i gramatik og derefter læser jeg op, jeg faar g+ begge gange, skønt jeg har fortjent mg-, det siger alle de andre. Jeg læser en egelsk og faar hvist nok mg. jeg bliver hørt i tysk og faar mg+. Jeg klipper natkjole og bliver færtig med min huldsøm i haandger-ning. Børge faar klø af madam Borch. Jeg cykler ad gammel Kirkevej hjem med Inger, hun har ikke tid at køre med ind. Jeg læser lektier, det er dejligt at der ikke er regneopgaver til i morgen. Jeg ligger lidt nede paa fies divan. Jeg gaar i seng før kaffen da jeg gerne vil være udhvilet til paa Søndag. Det er et dejligt vejr, gid det vil holde sig lidt endnu. Radioen gaar hele dagen og det meste af natten med.

Leave a Reply