Torsdag d. 25. August 1938

har ikke lavet regnestykker, og har ikke faaet bogen dertil. Vi har svensk. Jeg maa læse paa de forskellige fag i frikvarterene. Jeg bliver efter 12 og prøver paa at regne stykkerne, men forgæves, saa jeg tar hjem og regner noget af dem inden konfirmantforberedelses timen og

noget efter, jeg er saa dum at spise en napoleonskage fra i gaar, den feder. Jeg er oppe hos Koldby med regnestykkerne, derefter læser jeg leksier, tysk med mor. Jeg løber nogle gange rundt i haven. Far har været paa husbesøg i dag. Tage er her til middag og bliver her til aften skønt far og mor er hos Dr. Ellehauges’. Jeg gaar ikke ned til aftenkaffe da jeg har mange leksier og skriver dagbog og er gal over at far gaar og pyldre over at jeg skal læse for meget eller ikke skulde kunde følge med i skolen. Mor deler ud af min sjokoladeæske.

Inger er arbej [arbejde] i kødbyen. Inger er paa arbej i kødbyen for første gang. Tage er her at sige godnat til mig.

Leave a Reply