Onsdag d. 24. August 1938

er i skole igen, mange spørger til mit befindende, jeg faar en omtrent ny gramatik af Ludvigsen, da Lise har avleveret min. Jeg bliver hørt hos Rosenholm, og i engelsk. Vi har haandgerning alligevel. Der har været nogle hollandere paa besøg i dag. Jeg læser, og drikker eftermiddagskaffe, Karen er her paa besøg, vi taler om min konfirmation, Karen bliver indviteret og vi faar lov til at laane noget af deres service den 2. Oktober Jeg viser Karen hvad jeg har faaet i Maribo, læser videre og spise middag, jeg spise ikke meget da jeg skal ha’ tabt lidt til kjolen. Efter middag løber jeg 5 gange rundt om græsplænen, snakker pære med Christensen og løber igen, havehuset er blevet malet. Jeg læser svensk og engelsk med mor, skriver dagbog. Inger har faaet arbejde, hun er heroppe at vise mig en hvid kittel. Provst Westergaard og hans søster (musiklæreinden) er her til kaffe, P.Wes er som sædvanlig morsom. Jeg spise for megen kransekage og gør derfor gymnastik bagefter. Det regner og blæser lidt. Jeg gaar temmelig sent i seng og sover ikke ret meget.

Leave a Reply