Torsdag d. 20. Oktober 1938 Efteraarsferie

Jeg er oppe 10 1/2 og ortner mit værelse pænt, frøknerne Rønnov og fru Cristensen kommer med 11 bilen, de gaar en tur paa kirkegaarden, vi faar en dejlig frokost med høns, derefter mokka og saa er de oppe at se mine konfirmationsgaver, frk. Rønnov viler sig, imidlertid er vor ven Sørensen kommet, han har faget en lille pige der skal hedde Conni, vi køber børster af ham. Gæsterne gaar allerede ved 3 tiden, fru Cris faar en buket blomster med hjem. Fie bager butterdejskringler. Der er et dejligt efteraarsvejr, med klar himmel, jeg væver lidt inden middag, efter middag hører vi noget fra det kgl., og saa Kaj Munks mindetale over Joh. Poulsen, den er glimrende, [mindetalen Den kære Mester Johannes kan læses her]jeg strikker et bøjlebetræk under den, gaar i seng ved 11 tiden, far og mor gaar en tur.

Nb. [står der Nb?] Hr og Fru Håstrup Vig er på eftermiddagsvicit, med [men?] de har ikke tid [??]

Leave a Reply