Torsdag 4. Maj 1939

Jeg bliver hørt i svensk og faar 7, i regning faar vi gennemgaaet en mængde maader at regne paa. Her er en væmmelig eksamensstemning, de fleste klasser er oppe men vi venter. I religionstimen begynder vi paa norsk, det er uhyre let og morsomt. Jeg ortner Fies og Ellens sygekassebøger, derefter tager jeg hen og besøger Jernhoffs, jeg bliver ortenlig trakteret og faar en sebraplante, det er utroligt som knæveren kan gaa hos fru Jernhoff. Jeg gaar ned i haven og sidder der i et par timer og læser i Borgslægtens historie, men det er for tidligt endnu, jeg sidder og fryser skrækkeligt. Jeg ringer til Karen Luise, hun indviterer mig ud til sig paa Mandag, det vil jeg forfærtelig gærne, men jeg maa hvist ikke være alene paa gaden i København om aftenen. Tager bad og ortner haar til ny frisyre.

Leave a Reply