Fredag 5. Maj 1939 St. Bededag

Er i kirke, Gidde og Ruldi kommer paa mortorcykkel og Gunnar noget senere. Vi hører oberst Bech i radioen. Vi gaar en tur i anlæget, skyder til maals efter blikdaaser i demmen og gaar en tur ud ad Vesterled til, jeg er inde hos Inger og vil have hende med hjem, men hun skal ud. I aften skal far og mor til middag hos pastor Husums saa jeg ortner mors negle, Ruldis og mine egne faar en omgang samtidig. Vi sidder i havehuset i et par timer, jeg er med til at lave eftermiddagskaffe. Jeg burde egentlig øve mig paa eksamenen i morgen, men jeg læser ikke engang lektier. Gunnar underholder os med mere eller mindre saftige historier og spiller vært. Vi har det ganske hyggeligt med radiomusik og meget andet, jeg er saa ufornuftig at drikke en kop kaffe og kan først sove efter kl. 2.

Leave a Reply