Tirsdag den 7. Marts

Missen kommer ud, den har været forfærdelig sød. spiser en stor skaal figener og en masse slik og en stor frokost og mange æbler, mor fylder mig forfærteligt. ortner værelse og læser Landmansliv færdig, læser H. C. Andersen, skriver dagbog for 5, 6 og 7. Læser leksier til i morgen. Har næseblod. Det er fridag i dag. Mor er hos damefrisøren. Vanner blomster. Har det vældig godt. Mor er i København at sidde for en hat der bliver syet paa hende, hun har en masse æbler, bananer og appelsiner med til mig, hun fodre mig med figner, sodavand, vermud, bridgeblanding, kattetunger o.s.v. jeg faar ”Madam Curi” op men læser i ”David Cobberfield” i stedet for, bliver færdig med 1. del og meget af 2. Tage kommer et lille smut herud, han sidder en god halv time paa mit værelse. Lægger mig til at sove ved 12 tiden, men sover først senere.

Leave a Reply