Tirsdag den 24. september

⊥ 5m

Vi har for første gang sammensang, det er nu forkert , at jeg er i tredje stemme. Det lysner lidt i matematikken, da hun tegner 6 koordinatsystemer siger jeg, at det ligner en kirkegaard, den synes de er god. Jeg bliver halvvejs tvunget til at tage med til haandbold paa stadion.

Jeg taler med Fie at invitere hende herud, det vil hun vældig gerne.

Vi kommer til at vente ½ time på Viderø, men saa faar vi ogsaa et herligt spil. Jeg bliver rost meget i maalet. Bagefter ser vi den store, nye hald. Kommer hjem kl. 3. far og mor har været ved at være bange for mig. ⊥ har hentet Tages skelet, og saa har han 20 bærder [?] med til mig.

I dag har ⊥ og jeg gaaet med hinanden i 5 maaneder. Jeg maa tage mig sammen i matematik, derfor tager jeg op til Karen Holm, Inge er der også, saa vi faar regnet matematikopgaverne. Jeg føler mig saa dygtig. Jeg læser på mit værelse, men saa kommer mor op med kaffe med sukker i, jeg kan ikke udstaa det, og ber´ hende gaa, saa kommer hun igen med en anden kvalmedrik, som jeg bliver nødt til at svælge.

Det er rarest ikke at faa mad om morgenen og aftenen. Der er bælrov mørkt på Byvejen, saa jeg kan slet ikke lide at køre der, jeg er lige ved at ringe efter ⊥.

Leave a Reply