Tirsdag den 23. Januar 1940

I dag har vi igen andre navne i engelsk, han hedder Ludvig Petersen. Jeg ”besvimer”, men kan ikke lade være med at grine, Børge giver mig 50 Kamferdraaber, jeg maa spytte ud og bliver daarlig af dem, jeg faar vand i hovedet, bliver tøret med tavlekluden i hovedet, ∆ synes at det er sjovt og Stoffer vil fortælle L, at jeg er skudt i ham. Mor gaar ud af klassen og nægter at komme tilbage, førend her er i orden, det ske sent. Holst siger at det er træets skyld at skøjten er flækket, jeg er hos hjulmanden. Inger sidder paa stangen hos Gert. Far er paa raadhuset om hospitalet. Jeg er 1 time [⟊] i grafen. Tegner vort vaaben til en pude. Han er sød, jeg tror at han kan lide mig en lille smule. Er hos bageren, han har lukket. Læderhandler Jensens familie er her, Inger har været 11 maaneder i Frankrig hun skulde have været i amerika nu. Far mener at jeg skal lære at male porselæn, hun skal se paa mig en dag.

Leave a Reply