Tirsdag den 20. Februar 1940

Vi er til ekstra haandgerning, jeg fra 8-10, det er et pragtfuldt vejr, saa jeg fortæller, at ”han” ringede i morges og i hans bil, har vi saa været i Dyrehaven, hver gang telefonen ringer under frokosten, farer jeg op og tager den, pastor Lunn er sød og forstaaende, Chr. jalu. Jeg læser en filmsroman ”Slavemarkedet” inden jeg gaar hen at skrive stil, Inger henter mig, vi tænker paa at gaa, men opgiver. Stilen vi faar, hedder ”Kul og Kullenes Anvendelse”, det er en typisk realeksamensstil. Jeg er i godt humør, skønt jeg maaske ikke har grund til det. Dorf skal skrive et brev til Henny, derfor skal han læse det sidste fra hende, Christensen benytter lejligheden til ogsaa at gøre det – den idiot, hvad pokker rager mine afærer ham. Dorf gaar til musikforelæsninger, derefter er de i biografen at se ”Den store Læge”. Jeg har ikke tid til noget men jeg reppeterer heller ikke.

Leave a Reply