Mandag den 19. Februar 1940

Sover længe, spiser frokost og er ikke nervøs, men jeg ved jo ikke, hvad det er, at være til frokost eksamen, det er min første i dag. Dagbog. Vi sidder i regnesalen og har en postmester til at passe paa os, vi kan ikke snyde, genfortællingen er lang, den hedder ”Den nysgerrige Senatorfrue”, jeg skrive ”Medlæm”, der er sikkert ogsaa andre fejl. Jeg har et polyfollo med til hver af pigerne i klassen. Luften er lukket ud af min cykkel, saa da jeg kommer hjem, fortæller jeg, at det har den været hver dag, og saa er der en smart ung mand der er kommet og har pumpet den, i dag saa jeg, at det var ham selv, der lukkede luften ud, vi stod og talte sammen en halv time, han var naturligvis vældig sød, en rigtig ønskemand. Jeg reppeterer slet ikke, men har sjov med drengene, ser paa gamle fotografier og sætter i album.

Leave a Reply