Tirsdag den 2. januar 1940

Jeg læser geografi. Vi køber uldtøj og sæbe an mac [en masse], saa tager vi ud til konsul Rüdigers, de er meget søde, konsulen gaar i legationen, saa snakker jeg med Romana, hun vil lære mig at spille bridge, far giver mig lov til det. Hvor er deres juletræ fint, de har smykket æg som fugle, fisk og kurve, det tager 3-4 timer at lave en. De har nogle underlige polske kager. Konsulindens familie melder alt vel, om Romas kerreste vides intet (mor ved, at det tog han var med, er bombarderet, men det fortæller vi naturligvis ikke). Jeg faar en fisk til afsked, jeg maa gaa med den paa fingeren, men saa sætter jeg den paa hatten. Trafikken gaar daarligt da her er sne. Far faar pastor Lunn som hjælpepræst. Jeg skal have bedstemors opposson [opossum] lavet om til ankelvarmere.
v 4 Mandarinvodka

Leave a Reply