Tirsdag den 16, Juli

1 times luftalarm i København i nat.

Dik og jeg er hos katteungerne, i ærterne og kirsebærrene. Jeg faar nogle film af far, bl. de, der blev taget af ⊥og mig, da vi malede. Vi drikker morgenkaffe paa verandaen. Far tosser rund paa mit værrelse.

Jeg skriver til ⊥, far siger, at jeg skal hilse ”Inger”. Jeg er i moreltræet med spionens sønner. far mor og jeg cykler gennem skoven til Hammers vold, det er en pragtfuld tur. Ejeren er flink og voldstedet interessant. Der er voldgrave. De har en St. Bernhardhund og 3 smaa katteunger. Bagefter er vi i devandshuset, der rider jeg paa en hvid hest, jeg har snæver nedderdel, men det gaar glimrende. Vi holder ind i Vindstrup, der faar vi aftensmad, og saa er vi ude at pilke, vi faar 8 aborre, jeg den første, far og mor staar af baaden, men jeg ror hjem, vi bader i søen, der er meget stejlt. Far kommer mig i møde, Chr. har hovedpine, saa vi skal være stille, far er rasende, fordi jeg cykler op til gaarden.

Mor og jeg tager bad i bryggerset. Jeg forsøger at skrive til ⊥

I margen: Der er en hornugle til [Tage?]

Leave a Reply