Mandag den 15. Juli

Vi staar sent op. Tante gør rent paa sit værelse – men det gør hun altid. Dik og jeg er nede i morellerne, saa kommer mor og tante, og vi gaar en tur i skoven, vi ligger i en lysning, men saa gaar Dick og jeg videre, han vil i en gal retning, men saa kalder mor paaa os, hun er hellerikke helt sikker paa vejen, vi kommer 1 time senere hjem end beregnet. Vi skyder med flisbue. Vi er inde i det lille hus ved dammen. Jeg er dødtræt og maa have benene i vand, de er fyldte med holler [huller?] og brændnællestik. Jeg sover til middag. far kommer, i nat har de været i kælderen, de hørte c. 75 knald, saa det havde været skrækkeligt. Han er ude at se paa bedriften.

Jeg faar nye indlæg. Jeg er med Eva til haandbold, spiller med, men har næsten glemt reglerne, bagefter er vi i morellerne, hele slænget fra banen er med. Her gidder vi ikke mørkelægge.

Rygterne gaar om Københavns bombardement, men der er ikke et ord i radioen, hellerikke den engelske, saa de regner det vel ikke. Jeg hører 2 gange engelske flyvere i nat.

Leave a Reply