Tirsdag den 14. Maj 1940

Radiomanden er her med et Telavoxapparat til 275 kr,  far faar 25% og slipper for skat. Det er irraterende, de skal have kaffe medens vi spiser frokost. Jeg faar det gamle apparat op paa mit værelse, det er dejligt, det bliver indstaleret at once. Jeg hører musik hele tiden mens jeg ordner alle mine skuffer og der samler sig en vældig bunke paa gulvet, som skal reppareres, W. faar en brun nedderdel for at hjælpe mig, min natkjole fra skolen bliver færdig. Dorff er kommet hjem fra sydsjælland, stor gensynsglæde, det er rart at have ham hjemme igen, den kærer dreng. Bispinden aflyser sit theselskab hvor mor skulle have været med. Inger O. [V?]er her paa en lynvisit, vi er inde hos ⊥ , jeg er længe der, vi staar i vinduet, da far gaar forbi, Chr.  staar ved siden af, saa haaber vi, at han f.Eks. tror , at vi slaas Der er en prop sprunget, saa gaar jeg i sæng ved hjælp af et kirkestearinlys og kan ikke læse videre paa den spændende roman, ……. Kl. 12, er kl. 1

Leave a Reply