Tirsdag den 13. Februar 1940

Moa” [Mor?] hukker to af Eris romaner i frikvarteret, Inga har ganskevidst ikke læst i timen, men det har m. ikke opdaget, Inga slaar igen og m. staar og taler med overlæren og tar romanerne op af tasken, til graaskægs store Forargelse. Dykker moses Enke kalder vi for buksetrolden. Overlæren læser reglerne op for prøven og fortæller os om alle de maader man kan snyde paa, men det tror jeg ikke at jeg skal have noget af. Inger er et øjeblik med hjemme, vort forhold er lidt køligt for tiden, jeg presenterer hende for Gamle, han har ikke noget tøj paa af betydning. Jeg sover til middag. Læser at det bliver moderne med kort haar, saa klipper Karen mig drengehaaret, det er rædselsfuldt, men klæder mig egentlig godt, der er ingen der bemærker det undtagen Dorf, jeg besøger ham, Karen kommer er familiær, det svin.

Leave a Reply