Tirsdag den 12. Marts

I dag, maa mor også blive i sengen, saa nu ligger far, mor, Lunn og jeg Til morgen læser jeg aritmetik, geometri og regning inden frokost, saa nu kan jeg omtrent det hele. Karen gaar runt med smørrebrødssedlen, Lunn spiller gramofon, og de der inde radio, saa jeg maa kravle ned under dynen, men saa kommer Dorff med fløjten, og saa er det de andres tur til at komme vat i ørene. De er saa bange for min feber da jeg har 7,1,° siger jeg 6,9° og saa er de glade, der skal ikke meget til. Kirsten Lomholt vil besøge far, Gunnar skal ikke med, det er egendommeligt. Stæren fløjter. Mattemetikken hænger mig langt ud af halsen, jeg læser den endnu en gang igennem inden jeg skal staa til regnskab for min dovenskab i aar. Fru Cris har en æske hjemmelavet chokolade med til mig, Karen F er her ogsaa, but he is not here, I am sorry. Ok.

Leave a Reply