Tirsdag d. 9. August, Maribo

Faster vækker mig ikke, da hun synes at vi er for trætte til at gaa den sædvanlige tur, vi slanker os paa fuldt drøn hele dagen, jeg er med onkel ude at køre flere gange, jeg tror at jeg tager avsked med de forskellige huse onkel er i. Vi hører radio hjemme, jeg faar de forjettede bukser, de er dejlige, jeg gaar ned til sparekassebestyren for at hente Jørgen, han er ikke hjemme men jeg faar hans badetøj og han kommer straks efter.

Han ser billederne fra Estland og Roma.

Vi tager til Rødby havn at svømme, vandet er dejligt, vi bliver filmet og fotograferet, vi spiser kokuspakker og strømpebaand, bagefter spiser jeg vi frokost og klæder om, vi er i biografen at se Borrneo, det er en vældig flot junglefilm.

Bagefter faar vi frugt o.s.v.

Jeg vejer mig, 128, det er tilbagegang, den er fin. Vi ringer hjem, jeg faar lov til at blive til Torsdag.

Leave a Reply