Tirsdag d. 18. Oktober 1938 (Flyttedag) Efteraarsferie

Jeg staar op ved 11 tiden, far er rasende over at jeg vil tage alene til København, men mor har ikke tid at tage med, da Jenny skal begraves, [Jenny Emilie Olsen, née Hansen, gift med gartner Gert Bastian Olsen i Ullerup. Blev kun 25 år] frk Rønnov ringer, hun kommer paa Torsdag. Jeg er hos købmanden og hos Corneliussen, de har lige slagted. Fie bager en masse. Jeg ortner mit værelse, det er pænt med det lille bord. Nu er det meste  noget af løvet faldet af træerne, det er ikke særlig koldt i dag. Far og mor kom hjem fra fest kl. 3 i nat. Vi skal til København i morgen Jeg bør slanke mig, men se om jeg gør det. Jeg skriver dagbog for Mandag, Tirsdag, Onsdag og Tirsdag 18. Jeg vander og planter blomster om, der er flere af mine planter der trænger meget, det regner, saa jeg sætter dem ud at blive vaskede. Jeg tager to meget store egeføjsplanter [efeuplanter] ind, de er saa store, at de knap kan være i urtepotterne. Jeg spiser en masse da jeg opholder en del i køkkenet. Jeg ringer til Inger, hun indvitere mig til 2. dagsgilde Fredag, jeg kan ikke.

Leave a Reply