Tirsdag d. 16. August 1938

Vi møder kl. 9.00, jeg cykler sammen med Inger, vi spiser æbler. Vi skal kunne en forfærdelig masse i aar. c 3 gange saa meget som sidste aar.

Peter Jansen begraves, [Geert Jansen, født 11. oktober 1860 i Tårnby og død d. 13. august] skriver dagbog, læser tysk og engelsk, binder nogle af mine bøger ind i nogle smalle strimler som jeg klistre sammen det er helt smart med de brune striber. Jeg vil forsøge at sulte mig, men jeg spiser i stedet for en masse. Til middag spiser jeg ogsaa meget. Tage er herude, vi er i kirken, den er nu i orten, vasket og kalket. I haven spiser vi æbler fra vort eget træ og fra arkitektens, vi gaar haven igennem og ser hvilke træer der skal fældes for at haven kan blive lidt pænere. Vi drikker kaffe i havestuen, og faar æblesnitter til, Tage faar en buket roser med hjem. Efter kaffen læser jeg leksier, men kan dog ikke det hele helt.

hollænderen er sjov.        

Leave a Reply