Onsdag d. 17. August 1938

vi møder kl. 9, og vi er i vandet, da vi kommer er klassen taget i vandet, saa vi (Inger, Inga og jeg) sykler bagefter, vandet er temmelig koldt, men dejligt friskt og rent, det er ogsaa meget salt, og der er mange brænmænd, der er flere der bliver brændt Erna og Edit i ansigtet. Efter skoletid spiser jeg (for meget), og saa læser jeg historie saa det kan blive til noget, jeg ortner ogsaa mit værelse og andet, efter middag burde jeg læse engelsk skønt vi ikke skal ha’ det i morgen da vi skal til præst, men jeg sætter mig ned med min pude og syr hele aftenen, nu skal den være færdig synes jeg, jeg kan nok gøre den færdig i vinter. Ved aftenkaffen siger Albers mange sjove ting, han tilbyder ogsaa at læse den politiske kandestøber op for os, men mor siger at vi kan den uden ad.

Leave a Reply