Søndag den 5. Marts 1939

Er ene hjemme under Gudstjenesten, overlæren taler og pastor Lunn har tjenesten, jeg dækker bord og laver 2 skaale med vintergækker, skræller kartofler, pisker flødeskum o.s.v., pastor Lunn, Karin og Inger spiser middag med, bagefter tager han afsted, Inger skriver atester mor sover og Karin og jeg gaar tur, hun gaar langsomt det er et dejligt vejr, bagefter gaar vi paa kirkegaarden og i haven, jeg plukker en stor buket vintergækker til hende, brodere men er ikke oplagt, lægger mig til ro, kan ikke drikke kaffe, kaster op, har dire og næseblod og gaar i seng, sover og har det senere meget godt skønt jeg kaster meget op. Skal naturligvis ikke i skole i morgen. Missen er inde men den er ikke oppe hos mig, jeg kan ikke sove i nat, har store mavesmerter. Faar amerikansk olie o.s.v.

Leave a Reply