Søndag den 23. Juni 1940

Er oppe kl. 9. Ordner værrelse og frokost. Er på gl. kirkevej efter en masse vilde roser. kl. 12 kommer faster og onkel, de er ganske hyggelige og søde, (en æske chokolade). Vi faar en god frokost og er bagefter i haven. Vi diskuterer familien og hun rakker Sigrid og Signe ned – Non sine Causa. De ser mit værrelse og – synes at der er ganske hyggeligt. De lader Bo ordne alt med deres lejlighed, det gidder de ikke selv gøre, de vil ikke have fine møbler, bare de er dyre. De tager af sted kl. 4. De fra Øtoftegaarden ringer, at de kommer med det samme. Kn.J. [Knud Jørgen] ser mine tegninger. Grete og Ruldi er med og en kineser, mr. Kann, m. kæreste, Birgit, hende er der ikke noget ved, men han er vældig sød. Vi spiser min lagkage, saa er vi i taarnet, hvor der er slagtefærdige duer, jeg cykler en tur med dem til lufthavnen. Kn.J, G. og R er her til aften, R. i nat. Det er sankthans aften, men vi mærker det ikke, skænker det ikke en tanke. Jeg skr. til ⊥, mor og R slaar sig ned paa mit værelse. W. og jeg plukker vilde roser paa gl. k.

2 neg vilde roser

Leave a Reply