Mandag den 24. Juni 1940

W. vækker mig med at der er brev fra ⊥ ih, hvor er jeg glad. Jeg ler og græder og er helt ude af mig selv, kærestebrev. Jeg køber en brevblok hos købmanden, Gert spørger, om jeg er blevet forlovet. Jeg skriver straks til ⊥, den elskede dreng. Er ude hos I., vi sidder i en høstak og læser, det ser ud til uvejr, men der kommer desværre kun et par store draaber. I. har et askebæger, som jeg maler paa stedet. I.s mor spørger mig ogsaa, om jeg er blevet forlovet. I. og jeg maler flasker her hjemme, og saa kommer svaret ikke med posten, saa tager W og jeg ind til amagerbrogade med det. Far kommer hjem fra Mors, han har en hel masse at prale med, guvernøren vil have, at far skal være guvernør, det faar man 6000 for om aaret + kontormedhjælp. Vi faar 1 1/2 kg jordbær. Chr. kommer med en mængde kaffemærker. K-Aa [København Aalborg] baaden var fyldt med redningsbaade og kasser. W. og jeg høre min radio, jeg gaar i seng og nyder musikken. Min elskede ⊥.

Leave a Reply