Søndag den 22. september

Der er et farligt rod paa mit værrelse, og i dag skal jeg læse lektier.  ⊥ skulde ha´ været til skolefest i Haslev. Luften er frostklar. Snart drømmer jeg, at jeg paa en rejse faar en elsket der er ligesom ⊥, da jeg kommer hjem til ⊥, skal jeg tll at fortælle ham det, men saa er de ens, det er forfærteligt, hvem skal jeg vælge. Senere kommer jeg i tanke om, at de begge maa ha´ været ⊥. Isse er hjemme hele dagen.

Jeg er med til at pynte kirken. Kr. er her, saa vi 4 sidder sammen, vi griner, saa W. og H. begge katolikker gaar, det er slet ikke ad dem vi griner. Vi har stor kaffeslapperas, med Karen, Gerda, red’s [redaktørens] og mange.

Da vi plyndre kirken bliver vi fotograferede, der er en film, der skal bruges til en hemmelig forlaaves, [forlovelse] i samme aandedrag foreslaar far mig – uha. Værrelset bliver dejligt med blomster. ⊥ faar også nogle. Isse, X og jeg gaar ud til Vesterled, vi kommer for sent til middag. Jeg har ikke spor lyst til lektier. Jeg ordner klædeskabet og kommoden. Efterhaanden kommer Isse og Ruldi også nede hos ⊥. R. sover her i nat. Saa bliver det farligt at besøge ⊥ i morgen tidlig. Jeg skriver den første halvside af stilen til Tirsdag. Et Føl ser paa mørkelægningen paa mit værelse, det ærger far, at den er god nok.

Leave a Reply