Søndag den 16. Juli

Mor og jeg sørger for far inden vi tager til Tystrup, vi tager med sporvognen til Enghaveplads (?) og gaar hen til Auroravaj, vi kommer inden de er staaet rigtigt op, derfor venter vi i haven hvor vi ser paa de mange dejlige blomster; Ras kører vognen, det gaar meget usikkert og langsomt, turen dertil tager over 2 timer. Vi faar kyllingestej; der kommer nogle K.F.U.K piger op til sygeplejersken, de skal sejle over søen, Eva og Henny er indviteret med, men de tager kun afsted hvis jeg tager med, jeg er lidt i tvivl om jeg maa, men tar’ dog afsted, pigerne er dødkedelige, de skraaler falske sange og er ligesom andre Kør [?], da de er cyklet synger tvillingerne, den lille og vi 3 en mængde sange, da de er meget musikalske er det morsomt, solen gaar pragtfuldt ned, mor kommer for at hente os, og spadsereturen hjem i maaneskind dejlig, jeg haaber at jeg vil komme til at gaa der mange gange i saadan et vejr.

Leave a Reply