Søndag den 14. Januar 1940

Staar op til middag, der er alle sure og Tage er hvist syg, de driller mig og saa gaar jeg i Seng, jeg staar først op kl. 5 og siger, at det var torskesuppen jeg blev syg af. Faar ogsaa lidt udslet, men jeg er nok træt af at løbe paa skøjter og trænger til søvn. Far indviterer os wie gewöhnlich i grafen, jeg forfærdrer ham med at synes at vi skal tage af sted ”Roser hver aften” gaar for sidste gang i Dagmar, saa jeg foreslaar at vi ser det, vi tager vogn for ikke at komme for sent til 7,40, men der er udsolgt, saa gaar vi først i den hvide Verden og derefter hen at se paa Max Hansen, han er knagende charmerende og vældig sød. Far og mor sidder sammen og Chr. og jeg er i den anden ende af grafen. Paa hjemvejen er der en sjov fuld mand, til mors forargelse taler jeg med ham.

Leave a Reply