Søndag den 1. Januar (Nytaar)

Ved 12 tiden vaagner jeg, jeg læser aviserne og vækker saa de andre, Inger M. og Tage kommer i kirke, det sner og fryser, Tage har gulsot og er derfor meget træt. Gunnar har sovet her i nat. Vi drikker sjokolade, orginisten og graverens er med inde.

Flaget kan ikke komme ned, snoren knækker saa nu maa flagstangen lægges ned.

Mis er inde, den er meget hyggelig. Inger ser mine julegaver og faar selv sin. Spiser omtrent en halv æske sjokolade og mange æbler. Ortner og lufter ud i mit værelse. Tage tager hjem lige efter aftenkaffen, vi vil have at han skal blive og ligge i sengen, men han har ikke tid, Inger og Gunnar tager med rutebilen samtidig med Tage der cykler. Vasker mig og ordner haaret lidt. Er træt og gaar i seng ved 10 1/2 tiden men sover først længe senere. Missen spiser sjokolade men er ikke meget for det.

Leave a Reply