Søndag d. 7. August Maribo

Bazar. i dag har vi travlt hjemme med at pynte boden. Ellen har fri, saa faster laver morgenkaffe, jeg ligger i fasters seng og drikker den, staar derefter op og er med onkel i praksis. Faster bestiller mad fra Landmandshotellet, en tjener kommer op med blomkaalssuppe, kyllinger og æblegrød. DUI og andre sosialistiske foreninger laver et optog for Stavning, borgmæsteren gaar med. Vi hører radio det meste af eftermiddagen, i smakkestrup rutebil og andet. Jeg ordner en æske med sysilke og snakker med faster der stryger og tager fodbad. Jeg spiser kolosalt. Jeg hjælper med at smøre smørrebrød til aften. Vi hører stadig radio. senere faar vi frugt og slik, jeg spiser alt, alt, alt for meget, vi gaar i seng ved 10 tiden og jeg bliver vejet 134 av, jeg gør gymnastik og tager styrtebad, bliver vejet igen og har tabt 100 gram. Onkel bliver kaldt ud ved 12 tiden. Faster og jeg gaar en temmelig lang tur

Leave a Reply