Søndag d. 19. Juni 1938 Taarnby

Er i kirke , der indlægges nye varmeapperater, derfor er gudstjenesten i koret. Jeg hjælper med at dække, bord, HåstrupVig  med frue er herinde bagefter, vi faar chokolader, bagefter gaar vi en tur i haven, og fru Håstrup-Vig og fru Christensen faar hver en buket roser. Jeg tager af bordet, og er med til at vaske op, tørre af og sætte paa plads. Inger og jeg pakker min kuffert, og gaar bagefter en tur ind mod København, men vi er for trætte til at gaa helt derin; men sætter os paa en bænk, Scheaffer og Augnethe kommer forbi, jeg standser dem, og vi snakker lidt. Jeg har min nye dragt paa. Missen river og bider mig, og jeg gir den kød, men den lader sig ikke formildne. Jeg pudser mine sko og ortner mit værelse.

lærer Hjeds og Orginisten drikker kaffe med i haven. Marianne er paa besøg det meste af dagen. I aften sejler Karin og Inger til Bornholm

den unge kunstmaler er her med et billede, og en yndig buket blomster til mor, men jeg faar ikke hilst paa ham desverre. Jeg er meget træt, navnlig i benene.

Inger og jeg tænker paa at komme til Bellahøj, men vi opgiver det, da de 110 tønder land siskert [sikkert] vil blive fyldt med mennesker

http://www5.kb.dk/images/billed/2010/okt/billeder/object278827/da/

Dyrskue Bellahøj 1938

Leave a Reply