Onsdag den 7. Juni

Hele dagen er vi ovre i realklassen, vi er paa opdagelse rundt i rummene bagved og oppe paa taget og henne at kigge ind i naturhistorielokalet, der er eksamen, saa vi maa ned i en fart. Eri og Rie er derinde i geografitimen, de laver en skæg saa vi kan høre dem, da de vil hjem ligger Koffer i græsset udenfor, saa de maa vente til det behager ham at forsvinde. Jeg faar mg+ i Danmarks byers oprindelse. Køber tomater hos Suhr. Fru Chris er her at hjelpe mor. Jeg vasker haar og tager koldt styrtebad da det er brændende varmt. Jeg fedter mig ind i krem da huden er meget tør. Vander blomster og slikker solskind i haven. Fru Chris er blevet afskediget uden grund paa kvinderegencen fordi der er flyttet nye ind på køkkenet og der er kommet uorden i sagerne. Jeg gaar temmelig tidligt i seng, men sover først kl. 12 da det er næsten lyst og forfærdelig smukt vejr ovenpaa en smule torden.

Leave a Reply