Onsdag den 30. August 1939

Svømmer langt bag ved broen og tager hovedspring derude, men glemmer at tage prøve. Kan ikke tyske gloser, men Rie hvisker, vi skriver en masse om lærerne, og det faar ”mor” fat paa, Kolbye er gal i næste time, saa hun maa have sladret. Jeg skriver ned hvad Grønlund siger i timens løb. Laver vældig sjov med Rosenholm. Ogsaa i dag har Karen spist slik af mine æsker, far og mor er kede af det. Mor har 2 par strømper med til mig. Jeg lider af permanent hunger. Jeg begynder paa brev til Henny. Der er halvhovedrengøring i mit værelse. Den polittiske krise ser ud til at være delvis overstaaet. Nu maa vi ha nøgler til huset her, jeg skal have til klædeskabet. Tage ringer, han er her til frokost hver dag. Mor er inde at hamstre, hun ser faster og onkel paa gaden, men de ser ikke hende. Hun køber strømper, en smart hat og sko. Læser latin usædvanelig hurtigt.

Leave a Reply