Onsdag den 24. April

Staar op kl. 10, men ⊥ er ikke hjemme, hvad skal jeg saa foretage mig. jeg gaar en tur og plukker aarets første buket violer. Jeg gør soveværelset i stand og drømmer om ⊥. Far er gnaven og mor er paa Dampfærgevej. Det er et pragtfuldt vejr. Efter middag er jeg nede hos ”drengene”, far har givet mig 2 grønlandske baade, dem giver jeg skosværte. Jeg er oppe hos fru Bleck for at faa hende til at komme paa Lørdag, men hun kan ikke, der er trav, saa er jeg hos fru Hansen. Paa travebanen, Løjtegaarden og mange andre steder, staa flyvemaskiner, det er de danske, der er evakuerede fra lufthavnen, far vil ogsaa evakuerer mig, men jeg vil blive hos ⊥. Der er gæster, saa vi venter med at drikke kaffe til de er kør gaaet, vi venter på Chris. værrelse, han holder en moralprædigen for ⊥ og mig, om en lille pige, den [der] nu gaar i skoven og græder. Vi skal venter i den mørkelagte spisestue, de andre kan ikke se os og ⊥ gir’ mig det 1. kys paa panden, jeg har givet ham 1 paa halsen nede i Chris værrelse og han kyssede min haand i eftermiddag. Vi drikker kaffe i kontoret, mor spørger, hvorfor jeg er saa rød i hovedet jeg sir, fordi at jeg har siddet ved varmen, men der er hundekoldt, saa har⊥ og jeg været oppe at slås. Der er brev fra Henny, hun er vist nærmest nasist.

Leave a Reply