Onsdag den 15. Marts 1939

Turen til skole er meget vanskelig, det stormer og sner lige imod mig, jeg kommer 10 min. forsent og da de andre er i vandet, faar jeg mange til at skrive i min poesibog. Bliver hørt i svensk og kan næsten ikke noget. Vi skriver en af 4. mellems stile for 1. gang. I haandgerning laver vi ikke meget, jeg hugger 4 stk. kvadreret papir til at tegne puden af paa. Inger er gaaende, jeg tager hende paa bagagebæren. Tegner et stykke af puden, Inger Bacher er her at lave kontorarbejde for far der ligger i sengen for sidste dag, dr. Ellehauge er her. Til middag kommer inginør Bjerre, han er forfærdelig flink, han taler Rotary med far. Vi hører ekstra udsendelser om den mellem europæiske krise, Tyskerne marcherer og england protestere som sædvanlig. Har mange lektier, gaar i seng 11 ½ og læser i ”Kaptajn Grants Børn.”

Leave a Reply