Onsdag den 15. Februar 1939

Møder kl. 9, klassen er i vandet saa jeg faar tid til at læse er over paa alle mine leksier hvilket er meget nødvendigt da det gik meget rask i aftes. Vi fniser i naturhistorie. Vi laver ikke sjov i tysk, hun roser os. Gibber sender heldigvis afbud til skolekøkkenet saa bliver Branstrup indbut, han kan ikke, derefter Rosenholm, han kan. Vi syr i frikvarteret saa at vi kan slippe tidligere, jeg er maskinduks. Jeg skræller og bruner kartofler. Jeg har overlæren til bords, de vil have at jeg skal holde en tale, men det vil jeg ikke, saa holder overlæren og hr. Kolbye, hans frue er forhindret i at komme. Stemningen er meget høj og vi har en rørende afsked. Følges med de sædvanelige hjem, skriver kogebog og dagbog, læser leksier, Gunnar er her, mor faar en fedtknude obereret bort. Dommerægteparet er her til aftenkaffe, de er forfærtelig søde.

Leave a Reply