Onsdag d. 7. September

Møder kl. 9, vi spiller lang haandbold i 1 time, jeg er maalmand. Vi aflevere den 1. stil. Jeg faar ros i engelsk.

Jeg læser leksier om eftermiddagen, vi spiser kl. 4 1/2 da Fie skal rejse til sin brors bryllup i jylland, hun rejser med lyntog. Inger har et halvt pund friskt leverpostej og en flæske side med hjem.

Efter middag læser jeg ogsaa leksier, mor læser engelsk med mig, det er dejligt at spise tidligt middag, aftenen bliver saa dejlig lang.

Vi hører en mand tale i radioen, han er saa nervøs at han nesten ikke kan faa et ord frem, derefter hører vi en diskition mellem Harald Bergsted og en anden idiot, deres meninger er lige forvrængede, far siger at Harald Bergsted er ked af at der ikke er nogen der vil synge hans sange og at han er ved at gaa i barndom. Vi har fyr paa kakkelovnen og jeg hjelper mor med at smøre mad til aftenkaffen etcetera. Jeg gaar i seng lige efter aftenkaffen, har spist alt for mange af herlighederne fra skovturen.

Leave a Reply