Onsdag d. 29. Juni

Taarnby

Jeg ortner værelset og passer telefonen det meste af dagen. det er temmelig koldt saa vi fyrer i kakkelovnen, og diskuterer om det er foraars eller efteraarsfyring, og kommer til det resultat at det maa være efteraarsfyring da det er hele 5 dage siden, at det var sankthans.

Mor vasker, og jeg skriver dagbog i 2 timer da jeg ikke har skrevet de sidste 3-4 dage (med undtagelse af en side i gaar aftes) Jeg er i kjosken efter aviser og hører paa mange forskællige, men de har kus [!] Sjosjaldemokraten, og jeg synes at det er at gøre nar af en avis at kalde det en avis, saa jeg køber ingen. Tage er her til aften og vi faar grøntsager og koldt bord. Han har mange sjove historier at fortælle og vi morer os udmærket, men ved 9 tiden vil han hjem, men han siger at han ingen penge har, og vi vil laane ham nogle, men saa viser det sig at han har nogle penge der tilhører en eller anden kasse, og saa gør det jo inted. Jeg ser paa mine penge, og opdager at jeg foruden de udlandske, kun har 12 kr og noget, saa hvordan skal jeg klarer mig, til jeg faar karakterbog igen, men jeg maa jo sikke [??]. vi spiser den plade Kave, som jeg har med hjem fra Estland, men hvad, saa bliver jeg jo ikke tyk af den. Mor skal sove paa en sengebund igen i mit værelse. Malerne er snart færdige med gangen, fru Lindebo-Larsen ringer og ønsker mor velkommen hjem, jeg tager telefonen, og lader som jeg er husalf. Fru Bris ringer ogsaa at ønske mor og mig velkommen hjem, og hun inviterer os til te hos sig i morgen eller en anden dag. Telefon og dørklokke kimer hele dagen. saa mor og jeg har nok at gøre heletiden. Tage er oppe at se mit værelse og den tegnebog jeg har faaet af Inger og lommebogen fra Tallinn

Kusine Ragnhild har faaet Tuberkolose. Jeg er i et dejlig halv varmt bad, det er rart at være ren igen

Leave a Reply