Mandag den 25. December

Jeg er i kirke. Vi har glemt at købe rugbrød, saa faar vi af købmanden, han giver mig en æske chokolade. Jeg begynder at samle paa frimærker. Jeg opdager at Karen stjæler mit krem an mas. ”Saa faar vi alligevel en hvid jul,” da vi kommer fra gudstjeneste begynder det at sne. Jeg er huslig. Vi er forspiste. Jeg har sting i nyerne. Vi er paa julevicit hos Peter Andersens. Vi spiser frokost for 2. gang da vi kommer hjem. Vi skal cykle til Helgeshøj, men mors cykkel er i uorden, vi maser med den ½ time, for saa at faa en dejlig spadseretur derop.

Helge er kommet fra England, han lærer mig at spille Dard, vi har som sædvanlig en hyggelig aften der, vi synger julesalmer og spiser deres pragtfulde knas. Helge er blevet en rigtig sjejk, der siger komplimenter etc. Vi tager vogn hjem

Leave a Reply