Mandag den 18. Marts

Jeg sover til kl 11, jeg skal reppetere al Geografien, for det har jeg forsømt de 2 sidste dage, jeg har ogsaa lidt feber (det fortæller jeg ikke nogen) saa jeg bliver i sengen hele dagen, det er ogsaa et væmmeligt koldt vejr, med sne. I dag er det 15. dag jeg ligger i sengen. Der er slet ingen, der besøger mig, og det er i og for sig ogsaa det bedste, og dog ⊥. Har slet ikke tid til at ”orne” mit værelse, saa det ser ud som en svinesti, men i morgen skal det blive bedre, saa skal jeg ogsaa skrive til Palestina, Norge, Isse, Henny og Maribo, saa jeg faar nok at gøre. Tage ringer, at han i morgen vil komme ud at fejre min mellemskoleeksamen (jeg havde ikke ventet, at den blev saa god, som den blev, men alligevel kondulerer de mig alle sammen med min mattemetikkarakter. Er nede at høre radio og nyde lidt familieliv, det er der ikke meget grin ved. Drømmer ikke om ⊥ i nat, saa er der ikke noget ved at sove, ⊥ er dog ikke et eventyr som jeg føler, han har mange fegl. ⊥

Leave a Reply