Mandag d. 4. Juli, Taarnby

Glarmesteren er her og sætte spejl op til far, samtidig sætter han en kirschenstang op i vinduet og ser rullegardinerne efter. Jeg ortner mit værelse, vander blomster og sætter friske ind. Jeg hjælper med at ortne bedet paa den lille græsplæne, vi fjerner de fleste stedmorblomster og planter løvemuder [løvemunder] i stedet for. De stedmorblomster som bliver revet op ser jeg igennem og laver 2 pragtfulde buketter, en til mor og en til mig selv, men mor tar de fleste og bedste. Jeg er ovre at låne en planteske os gartneren. Vi binder for jordbærsyltetøjet, vi faar en masse stikkelsbær som skal henkoges.

Jeg snakker med jord-betongarbejderne og viser dem mine tegninger. Jeg skriver dagbog for den 2-3 og 4, det er en lille times arbejde. Mor skolder sig. De blomster Inger satte ind til mig da jeg kom hjem bliver kaseret og jeg sætter 2 buketter roser ind. Jeg klipper en af mors kaktus da den er blevet lang og ranglet.

mor og jeg gaar billederne fra Estland igennem, mor tar hvad hun vil ha’ og jeg tar resten, de billeder som mor har faaet faar jeg ogsaa et aftryk af, men de bliver først sent ind i morgen. Jeg løber 4 gange rundt om den store græsplæne. Der er en andssvag mand her, vi leder efter nogle atester til ham, men kan ikke finde den ene, han skælder ud, tikker penge og vi er glade for at Karin og Inger er paa besøg, ellers kan man aldrig vide hvad han vilde gører, da Tage faar det at hvide vil han sove her i nat, gør det men det havde nu ikke været nødvendigt. Vi henkoger Stikkelsbær og laver stikkelsbærgeleet. Jeg laver kaffe paa Brasilkokaffemaskinen. Inger ortner kontorarbejde for far og Karin sætter 48 billeder i album. Vi spiser en pose Bridgeblanding.

Leave a Reply