Lørdag den 4. Maj

Jeg laver selv en stor portion citronfromage, den bliver vældig god og med uden bunfald. Jeg vasker ogsaa klatvask og er en rigtig husalf. Far er gnaven ved frokosten, han er helt skør med det beskyttelserum. Jeg skal møde ⊥ kl 3 ½ i byen, men først er jeg hos fru Mouritsen, ”det gamle snøvlehoed” Jeg skriver dagbog. Hun gidder knap prøve tøjet paa mig, nu maa vi have en anden syerske. Jeg kommer 5 min. for tidligt til Englandsvej, jeg maa vente 20 min. paa ⊥, mor gaar forbi, men hun ser mig ikke. Vi er i havehuset, vi kan saktens læse der, naar der er godt vejr. Organisten siger – hvad klæder ikke en rose – til mig. Jeg begynder paa et fødselsdagsbrev til Henny, ⊥ er nemlig ved at skrive et hjem, saa vil vi 2 gaa ind til Englandsvej med det, men det bliver der ikke noget af, for jeg forstyrrer ham, saa vi ikke faar tid og saa maa gamle Lundorff vente. Jeg laver en turban til min nye fjerkjole. Nu er det endelig sommer. Er hos Dorff.

Leave a Reply